Restylane

Restylane i Risskov i Aarhus

Rynker kan give ansigtet karakter og liv. De kan også få dig til at se ældre ud end du føler dig, de kan give dig et træt vredt-bekymret udtryk eller få dig til at virke afvisende. Med alderen mister du naturlig fylde og volumen selv knoglerne taber fylde især kæbeknoglen og fedtet reduceres. Det viser sig ved rande under øjene- hule tindinger- flade og hule kinder/ kindben og smalle/mindre læber og rynker omkring mund. Kæbekanten bliver løs med hamsterposer.

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget Hyaluronsyre som er et sukkerstof, der binder vand i huden og får den til at se frisk og hydreret ud. Med alderen danner du mindre Hyaluron og det nedbrydes hurtigere. Og huden mister sin elasticitet bliver tyndere og der opstår rynker.

Prisbelønnet arbejde med fillers

Vinder af Quality Award ved IBSA Derma Nordic SYMPOSIUM 2023

Jeg er glad og stolt over at kunne sige at jeg vandt konkurrencen ved IBSA Symposium 2023.

Vi var 5 lande i konkurrencen, med mange kosmetiske klinikker deltagende.

Jeg vandt konkurrencen for at have opnået de flotteste kosmetiske resultater.

Hvad kan Restylane gøre for dig?

Restylane er ideelt til at glatte rynker indefra. Ved volumetab under øjne i tindinger- kindben og kinder i læber og på kæbekant og i hagen. Det kan også korrigere azymmetri i ansigtet eller give et øjenbrynsløft eller rette et bump på næsen.

Behandling med Restylane

Ved at injiesere Restylane som består af 98% vand og 2 % Hyaluron som allerede findes naturlig i huden, vil Restylanen forynge din huden og du vil danne mere kollagen, altså vil du få et yngre og friskere udseende på en hel naturlig måde.

Restylane er ikke en permanent fillers, Restylane nedbrydes langsommere end dit eget Hyaluron fordi det er crosslinket og stabiliseret. Restylane behandlinger holder ca. 1 år, dog ved læbeforstørrelse med Restylane Lip eller Emmervel Lip i ca. 3-6 måneder, Restylane forsvinder fra huden.

Der er lavet 20 millioner behandlinger over 20 år, det er den fillers der er lavet flest videnskabelige og dokumentere undersøgelser på og som har færrest bivirkninger.

Restylane / Fillers findes i forskellige tykkelser alt efter hvor de bruges.

Det tyndeste hedder Vital det giver din hud et boost forbedre elasticitet gør huden lidt tykkere og øger fugten i huden så de fine linjer forsvinder. Bruges på hænder-knæ albuer-ansigt- hals-decolte.

Restylane/Perlane bruges ind under rynken- på kindben-under øjnene.

Emervel volumen er f.eks til kindben.

Restylane lip volumen eller Emervel Lip er til læbeforstørrelse.

Besøg min klinik i Risskov tæt ved Aarhus.