Botox

Rynkebehandling i Århus

Rynkebehandling med Vistabel / Botox / Azzalure i Aarhus

I klinikken tilbyder vi professionel rynkebehandling med Botox / Azzalure. Nedenfor kan du læse mere om, hvad behandlingerne indebærer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus.

Hvad er Vistabel / Botox / Azzalure?

Det er et godkendt lægemiddel, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Det er fremstillet af et naturligt protein, der nedbrydes i kroppen og forsvinder i løbet af nogle måneder. Herefter får du igen mimik i de behandlede områder.

Det er ikke farligt at blive behandlet med Botox / Azzalure, når det anvendes korrekt i små doser injiceret af certificeret kosmetisk sygeplejerske eller læge. Det er brugt siden 1980 og er den kosmetiske behandling, der udføres flest af på verdensplan.

Rynkebehandling

På et eller andet tidspunkt i løbet af livet, får alle rynker. Det kan være alt fra rynker i panden til smilerynker og ”rygerynker” på overlæben. Rynker kan sende et andet signal af dig, end du ønsker. De kan for eksempel signalere, at du er stresset eller træt – eller at du er af ældre udseende. Derfor er de fleste frustrerede over eller kede af deres rynker.

Med Botox / Azzalure – kaldet et Nefatitis løft og Platysmabehandling – kan vi effektivt behandle rynkerne.

Botox-behandling

Botox/Azzalure får muskulaturen i dit ansigt til at slappe af, så du får et mere friskt, naturligt og yngre udtryk. Behandlingen beror på en individuel vurdering – på den måde sikrer vi, at du får den helt rigtige rynkebehandling. Du er med andre ord i professionelle hænder

Christian Bang

Plastikkirrug

Plastikkirurg Christian Bang er virksomheds-ansvarlig læge

Klinikkens speciallæger

Du skal ses af en speciallæge mindst 2 dage før behandling kan foretages. Hos mig møder du plastikkirurg Christian Bang. Her får du mundtlige informationer om virkning og behandling, og skriftligt materiale udleveret.

Hvor længe virker en behandling med Botox?

Virkningen kommer efter 3 dage og du har maksimal effekt efter ca. 3 uger. Til kontrollen efter 3 uger kan det være, at du skal have ”touch up”. Virkningen holder i 4-6 måneder, og ved gentagne behandlinger vil musklen blive mindre/tyndere og resultatet mere holdbart.

Du er måske også interesseret i de andrbehandlinger vi tilbyder på klinikken: Restylane, Volite og Juvederm.