Botox Behandling Aarhus

Rynkebehandling med botox

Rynkebehandling med Vistabel / Botox / Azzalure i Risskov, Aarhus

I klinikken tilbyder vi professionel rynkebehandling med Botox / Azzalure. Nedenfor kan du læse mere om, hvad behandlingerne indebærer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus.

Hvad er Vistabel / Botox / Azzalure?

Det er et godkendt lægemiddel, der indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Det er fremstillet af et naturligt protein, der nedbrydes i kroppen og forsvinder i løbet af nogle måneder. Herefter får du igen mimik i de behandlede områder.

Det er ikke farligt at blive behandlet med Botox / Azzalure, når det anvendes korrekt i små doser injiceret af certificeret kosmetisk sygeplejerske eller læge. Det er brugt siden 1980 og er den kosmetiske behandling, der udføres flest af på verdensplan.

Botox behandling: En effektiv løsning for ungdommelig hud

På et eller andet tidspunkt i løbet af livet, får alle rynker. Det kan være alt fra rynker i panden til smilerynker og ”rygerynker” på overlæben. Disse rynker kan ofte sende et andet signal, end du måske ønsker. De kan for eksempel signalere, at du er stresset, træt, eller at du er af ældre udseende. Mange føler sig frustrerede over eller kede af deres rynker, men heldigvis er der effektive løsninger til rådighed.

Rynkebehandling med Botox/Azzalure En af de mest populære metoder til rynkebehandling er brugen af Botox eller Azzalure. Disse behandlinger, ofte omtalt som et Nefatitis løft eller Platysmabehandling, tilbyder en ikke-kirurgisk vej til at mindske synlige rynker. Ved at afslappe de små muskler i ansigtet, der er ansvarlige for rynkedannelse, kan Botox og Azzalure effektivt reducere udseendet af rynker og fine linjer.

Hvordan fungerer rynkebehandling? Ved rynkebehandling med Botox eller Azzalure, injiceres en lille mængde af produktet i de specifikke områder, hvor rynkerne er mest fremtrædende. Behandlingen er hurtig, normalt tager det kun nogle få minutter, og du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter umiddelbart efter. Resultaterne er ofte synlige inden for få dage og kan vare i flere måneder.

Personliggjorte rynkebehandlinger hos Kosmetisk Klinik i Århus Hos vores klinik i Risskov forstår vi, at hver persons hud er unik. Derfor tilbyder vi skræddersyede rynkebehandlinger, der er tilpasset dine specifikke behov og ønsker. Vores mål er ikke blot at reducere rynker, men også at fremme et naturligt og afbalanceret udseende, der afspejler din indre skønhed.

Få den rigtige Botox behandling

Botox/Azzalure får muskulaturen i dit ansigt til at slappe af, så du får et mere friskt, naturligt og yngre udtryk. Behandlingen beror på en individuel vurdering – på den måde sikrer vi, at du får den helt rigtige rynkebehandling. Du er med andre ord i professionelle hænder.

Remodel dit look på 5 minutter – så lang tid tager behandlingen. Og kan gøres i frokostpausen.

Forskellige typer af Botox behandling

Christian Bang

Plastikkirrug

Plastikkirurg Christian Bang er virksomheds-ansvarlig læge

Sådan kommer du i gang med Botox-behandling

Du skal ses af en speciallæge mindst 2 dage før behandling kan foretages. Hos mig møder du plastikkirurg Christian Bang. Her får du mundtlige informationer om virkning og behandling, og skriftligt materiale udleveret.

Hvor længe virker en behandling med Botox?

Virkningen kommer efter 3 dage og du har maksimal effekt efter ca. 3 uger. Til kontrollen efter 3 uger kan det være, at du skal have ”touch up”. Virkningen holder i 4-6 måneder, og ved gentagne behandlinger vil musklen blive mindre/tyndere og resultatet mere holdbart.

Du er måske også interesseret i de andre behandlinger vi tilbyder på klinikken: Restylane og Volite

Botox behandlinger hos Kosmetisk Klinik i Risskov, Århus

Botox – Vejen til en Friskere Udstråling Botox er ikke kun et ord; det er en løsning til dem, der søger en yngre og mere afslappet udstråling. Ved Kosmetisk Klinik Birgitte Abrahamsen, fokuserer vi på at give en naturlig og subtil forbedring, der afspejler din indre skønhed.

Botox i panden – Sig farvel til bekymringsrynker Er du træt af de dybe linjer på din pande? Vores Botox behandling for panden tilbyder en effektiv måde at glatte disse bekymringsrynker, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt og afslappet udseende.

Lip flip – Opnå fyldigere og mere definerede læber Ønsker du fyldigere læber? Vores Botox behandling for læberne er designet til at forbedre din naturlige læbeform, hvilket giver en mere defineret og voluminøs effekt.

Botox til kragetæer – For en glattere hud omkring øjnene Kragetæer kan være en kilde til selvbevidsthed, men med vores Botox behandlinger kan du opnå en glattere hud omkring øjnene. Vores tilgang sikrer et naturligt resultat, der lader dit ægte smil skinne igennem.

Vælg erfaring og ekspertise Hos Kosmetisk Klinik Birgitte Abrahamsen er vi stolte over at tilbyde personlig pleje og opmærksomhed til hver eneste klient. Vores erfaring og ekspertise inden for Botox behandlinger sikrer, at du får den bedste oplevelse og resultater, der overgår dine forventninger.

Besøg os i dag i Risskov, Århus, og lad os hjælpe dig med at opnå det udseende, du altid har drømt om. Kontakt os for at planlægge din konsultation, og begynd din rejse mod en mere ungdommelig og strålende du.