Ansigtsbehandlinger med Botox, Restylane og Juvéderm

Alder giver et ansigt liv og personlighed. Men uønskede rynker og alderstegn kan du med effektiv og sikker teknik få behandlet hos os.

Kosmetisk klinik ved Birgitte Abrahamsen

Hudforyngende og rynkereducerende ansigtsbehandlinger

Hos Kosmetisk Klinik v/ Sygeplejerske Birgitte Abrahamsen i Risskov i Aarhus finder du en behandler med speciale i hudforyngende og rynkereducerende ansigtsbehandlinger. Jeg hjælper dig med at blive en friskere og smukkere udgave af dig selv uden tydelige forandringer. Resultatet er dog altid tydeligt.

Kosmetisk klinik med mange års erfaring

Overlad dit ansigt i de bedste hænder hos mig. Kosmetiske ansigtsbehandlinger er et håndværk. Jeg har mange års erfaring med at kombinere de forskellige behandlinger, og jeg ser det som et håndværk, som man bør have respekt for. Derfor er dine ønsker og min erfaring den perfekte opskrift på et smukt resultat for dig.

Fokus på naturligt udseende

Man ser både fra ind-og udland et overdrevent forbrug af ansigtsbehandlinger, som er endt med et unaturlig udseende eller udtryk som for store kindben og kinder eller slet ingen mimik. Jeg definerer æstetik som naturligt smukke resultater, der harmonerer til den enkelte person. Jeg tager desuden udgangspunkt i den nordiske version af skønhed og ved præcis, hvordan jeg skaber et smukt harmonisk resultat, hvor dine smukke træk fremhæves og din mimik og personlighed bevares.

Se hvilke ansigtsbehandlinger jeg udføre nedenfor.

Den smukkeste udgave af dig selv

Min vision er ikke at få dig til at se yngre ud – snarere skal du se ud på lige netop den måde, du føler dig indvendig.

Enhver behandling tager udgangspunkt i dine individuelle behov og ønsker. Med udgangspunkt i en professionel vurdering og tillidsfuld dialog får du netop den behandling, du har brug for.

Hos kosmetisk klinik tilbyder jeg velkendte kosmetiske behandlinger med det sikreste, bedste og nyeste udstyr på markedet.
Hos kosmetisk klinik er konsultationer altid gratis.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Klinikken er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus