Behandlingsforløbet

Du har måske i flere år ønsket og haft lyst til at ændre udtryk/forbedre dit udseende. Restylane og/eller Botox/Azzalure er et godt valg, hvis du leder efter en skønhedsbehandling, som er naturlig, sikker og tilpasset dine behov. Restylane har været anvendt i 20 år til 20 millioner behandlinger. Restylane er den mest videnskabelige og dokumenterede æstetiske injektionsbehandling med hyalaronsyre der findes i verden. Med kun 1 % modificering er Restylane også det reneste produkt på markedet.

Du er velkommen til at medbringe et familiemedlem eller en ven/veninde til konsultationen. Konsultationen skal foregå mindst 2 dage før behandlingen kan udføres ifølge Sundhedsstyrelsen.

Du må ikke være gravid eller amme. Eventuel sygdom og medicin gennemgås ved samtalen, hvor vi i fællesskab finder den rigtige behandling til dig ud fra dine ønsker. Herefter laver vi en behandlingsplan.

Jeg fortæller dig, hvad du kan forvente og giver et skøn på en pris. Der gives mundtlig og skriftlig information, samt tages foto før behandling.

Ved behandlingen med Restylane er det vigtigt, at det gøres så sterilt som muligt på grund af infektionsrisiko. Du bedes derfor møde op uden makeup i de områder, hvor der skal behandles med Restylane.

Er du allergisk overfor lidocain, skal du oplyse dette. Du vil blive behandlet med Restylane uden lidocain.

Restylane sprøjtes ind med en tynd nål, og er tilsat lokalbedøvende lidocain, så det i det store hele er smertefrit. Det mærkes som et lille stik og strammer lidt, når geléen sprøjtes ind. Ved behandling omkring mund og læber anbefaler jeg dog lokalbedøvende creme ½ time før behandling.

Du vil kunne se resultatet med det samme efter behandling.

Du kan være lidt rød og hævet i området og evt. få en blå plet, men det forsvinder efter nogle timer til dage.

Har du fået lavet en behandling af læber eller tear through er det normalt, at det hæver og ser ujævnt ud i nogle dage. Du kan tage en tablet antihistamin eller bruge is for at afhjælpe hævelsen.

Jeg vil gerne se dig til en kontrol efter behandlingen, hvor der tages foto, og vi evaluerer resultatet. Når geléen og hævelsen har lagt sig, kan der være behov for at efterfylde enkelte steder for at opnå det ønskede resultat, og der gives evt. touch-up behandling.

Afslutningsvis ligger vi sammen en plan for dit fremtidige forløb.