Profhilo

Profhilo® i Aarhus

Profhilo® er en ny og innovativ metode til bekæmpelse af aldringstegn på, den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der traditionelt er vanskelig at behandle, f.eks. hals, hænder og arme.

Er du træt af rynker og løs/slap hud i ansigtet på hals, hænder og dècolletè eller andre steder på kroppen?

Profhilo® er markedets mest rene og naturlige produkt med højeste koncentrationer af Hyaluronic acid 64 mg/ 2 ml.

Forskel fra andre behandlinger

Profhilo® er hel anderledes opbygget end andre Fillers. Profhilo® er varmebehandlet og uden tilsætning af kemiske bundne stoffer. Denne unikke formel giver en biostimulation og biomoddelering- din hud producere mere kollagen og elastin. Det bevirker en forbedring af hudens struktur, elasticitet og fugtighed, som giver en opstrammende virkning og rynkerne glattes.

Profhilo® er ikke en Filler eller en skinbooster- den giver ikke volumen til huden, derfor bliver resultatet aldrig unaturlig eller kunstig.

The Aesthetics Award

Profhilo® har vundet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Fås i 46 Lande og der er udført over 275.000 behandlinger.

Remodel dit look på 5 minutter så lang tid tager behandlingen. Og kan gøres i frokostpausen.

Med få injektioner lægges Profhiloen der hvor man ønsker en opstrammende og udglattende effekt. Lige efter ligner det små myggestik, der kan opstå forbigående blå mærker. Efter 1 måneden gentages behandlingen. Varigheden af Profhilo® er forskellig fra person til person. I gennemsnit anbefaler vi en ny behandlingscyklus hver 4. til 6. måned.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os. Vores klinik er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus og Randers.