Profhilo

Profhilo i Aarhus

Profhilo er en ny og innovativ metode til bekæmpelse af aldringstegn på, den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der traditionelt er vanskelig at behandle, f.eks. hals, hænder og arme.

Er du træt af rynker og løs/slap hud i ansigtet på hals, hænder og de`collete`eller andre steder på kroppen?

Profhilo er markedets mest rene og naturlige produkt med højeste koncentrationer af Hyaluronic acid 64 mg/ 2 ml.

Forskel fra andre behandlinger

Profhilo er hel anderledes opbygget end andre Fillers. Profhilo er varmebehandlet og uden tilsætning af kemiske bundne stoffer. Denne unikke formel giver en biostimulation og biomoddelering- din hud producere mere kollagen og elastin. Det bevirker en forbedring af hudens struktur, elasticitet og fugtighed, som giver en opstrammende virkning og rynkerne glattes.

Profhilo er ikke en Filler eller en skinbooster- den giver ikke volumen til huden, derfor bliver resultatet aldrig unaturlig eller kunstig.

The Aesthetics Award

Profhilo har vundet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Fås i 46 Lande og der er udført over 275.000 behandlinger.

Remodel dit look på 5 minutter så lang tid tager behandlingen. Og kan gøres i frokostpausen.

Med få injektioner lægges Profhiloen der hvor man ønsker en opstrammende og udglattende effekt. Lige efter ligner det små myggestik, der kan opstå forbigående blå mærker. Efter 1 måneden gentages behandlingen. Det holder fra 6måneder til 18 måneder. Vi anbefaler ny behandling efter 1 år.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os. Vores klinik er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus og Randers.