Profhilo® Profhilo® behandling i RISSKOV, ÅRHUS

Profhilo® i Aarhus

Profhilo® er en ny og innovativ metode til bekæmpelse af aldringstegn på, den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der traditionelt er vanskelig at behandle, f.eks. hals, hænder og arme.

Er du træt af rynker og løs/slap hud i ansigtet på hals, hænder og dècolletè eller andre steder på kroppen?

Profhilo® er markedets mest rene og naturlige produkt med højeste koncentrationer af Hyaluronic acid 64 mg/ 2 ml.

Profhilo® - ikke en filler eller skinbooster

Profhilo® er hel anderledes opbygget end andre Fillers. Profhilo® er varmebehandlet og uden tilsætning af kemiske bundne stoffer. Denne unikke formel giver en biostimulation og biomoddelering- din hud producere mere kollagen og elastin. Det bevirker en forbedring af hudens struktur, elasticitet og fugtighed, som giver en opstrammende virkning og rynkerne glattes.

Profhilo® er ikke en Filler eller en skinbooster- den giver ikke volumen til huden, derfor bliver resultatet aldrig unaturlig eller kunstig.

Profhilo® vinder The Aesthetics Award

Profhilo® har vundet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Fås i 46 Lande og der er udført over 275.000 behandlinger.

Med få injektioner lægges Profhiloen der hvor man ønsker en opstrammende og udglattende effekt. Lige efter ligner det små myggestik, der kan opstå forbigående blå mærker. Efter 1 måneden gentages behandlingen. Varigheden af Profhilo® er forskellig fra person til person. I gennemsnit anbefaler vi en ny behandlingscyklus hver 4. til 6. måned.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os. Vores klinik er beliggende i Risskov tæt ved Aarhus og Randers.