Juvéderm

Juvéderm med VYCROSS-teknikken

VYCROSS™-teknikken er skabt af medicinalvirksomheden Allergan og bruges i deres nyeste serie af hyaluronsyrefillere af mærket Juvéderm®. Takket være VYCROSS™-teknikken giver Juvéderms® nye fillere længere holdbarhed, minimale hævelser efter behandling og et blødt og naturligt resultat.

Vycross™-tekniken indebærer, at produktet består af en stor andel af korte hyaluronsyrekæder med tætte tværbindinger. De effektive tværbindinger gør, at resultatet af en behandling varer længere. VYCROSS™-teknikken indebærer  også, at der kan bruges en lavere koncentration af hyaluronsyre. Det betyder, at filleren suger mindre væske til sig fra det omkringliggende væv, og at risikoen for hævelser efter behandling er meget lav. Den lavere koncentration af hyaluronsyre bidrager også til den naturlige fyldighed og den bløde fornemmelse,  som en behandling med Juvéderms® nye fillere giver.

Forskellige fillere

De fillere, der er baseret på VYCROSS ™-teknikken, og som indgår i Juvéderms® nye serie, er

 JUVÉDERM® VOLUMA™ med lidokain: bruges til genopretning af ansigtsvolumen

JUVÉDERM® VOLBELLA™ med lidokain: bruges til at øge læbernes volumen samt til behandling af området omkring munden

JUVÉDERM® VOLIFT™ med lidokain: bruges til ansigtskonturer og behandling af dybe rynker, f.eks. næsefurer.

Om VYCROSS-teknikken

VYCROSS™-teknikken er skabt af medicinalvirksomheden Allergan og bruges i deres nyeste serie af hyaluronsyrefillere af mærket Juvéderm®. Vycross™-tekniken betyder, at filleren består af en stor andel af korte hyaluronsyrekæder med tætte tværbindinger. Takket være fordelene herved giver Juvéderms® nye fillere længere holdbarhed, minimale hævelser efter behandling og et blødt og naturligt resultat.

I serien indgår Juvéderm® Voluma™ (til genopretning af ansigtsvolumen), Juvéderm® Volbella™ (til behandling af læber) og Juvéderm® Volift™ (til ansigtskonturer og behandling af dybe rynker).

Book en Juvéderm behandling

Få en Juvéderm behandling i vores klinik i Risskov i Aarhus. Kontakt os på telefon 42 44 34 14 eller book online her.

Se en video om Juvéderm behandling