Volite

Giv din hud et fugtboost med Volite

Hos Kosmetisk Klinik v/ sygeplejerske Birgitte Abrahamsen i Risskov i Aarhus tilbyder vi behandlingen Volite. Ved at vælge denne behandling giver du din hud et fugtboost, der tilfører den fornyet glathed og elasticitet. Det bidrager desuden til at hydrere huden og til at styrke hudens egen kollagenproduktion, så den samlede hudkvalitet forbedres.

Behandlingen kan gives både til ansigtet, til området omkring halsen og til dine hænder. Den er derfor meget alsidig og kan hjælpe alle hudtyper til at blive mere elastiske og hydrerede.

Sådan foregår behandlingen:

Ligesom med alle vores øvrige behandlinger, foregår processen således, at du først kommer ind til en konsultation og en forundersøgelse 48 timer inden din første behandling.
Derefter lægger vi os på baggrund af dine individuelle ønsker og behov fast på én eller flere behandlingstyper. Finder vi sammen frem til Volite, sker behandlingen på følgende måde:

  • Først og fremmest kommer du ind til en én enkelt behandling. Her får du først bedøvelsescreme på de områder, der skal behandles.
  • Efterfølgende stikkes huden med mange små stik, så du får Volite i dråbevis.
  • Herefter rådes du til at lade huden mest muligt være efter behandlingen, for at det hele kan sætte sig, som det skal.

Vi gør altid meget ud af indgå i dialog med dig og lytte til dine personlige ønsker. På den måde sikrer vi os nemlig, at du får den behandling og det resultat, som du forventer.

Giv huden ro efter behandlingen

Efter en Volite-behandling kan huden godt blive generet og rød af de mange stik. Det er dog helt normalt og aftager efter ca. en time. For at huden kan hele bedst muligt, bør du så vidt muligt undgå at bruge makeup på huden og i det hele taget at røre ved din hud efterfølgende.
Derudover skal huden generelt have ro i 24 timer, hvilket betyder, at du helst ikke skal bevæge dig for meget ud i sollys eller udsætte huden for fysiske anstrengelser som fitness eller løb. Vi ser altid gerne, at du kommer ind til en opfølgning for at sikre os, at din hud heler, som den skal, samt at behandlingen har den rette effekt.

Kontakt os

Ønsker du mere information om Volite-behandlingen besøge vores klinik i Risskov i Aarhus eller kontakte klinikken på telefon 42 44 34 14.